Image of GAIN the Advantage series launch

GAIN The Advantage

Engagerad i att stödja hästbranschen

Samarbeten

Samarbeten spelar en viktig roll för GAIN Equine Nutritions framgångar. Utöver våra löpande relationer med kunder och leverantörer är vi engagerade i att stödja hästbranschen genom ett antal andra viktiga samarbeten.

IHWT

Vi har sedan länge ett partnerskap med IHWT och är stolta över att kunna fortsätta stötta ett så välgörande ändamål. IHWT gör ett fantastiskt arbete för att rehabilitera och omplacera både hästar och ponnyer och vi är oerhört glada över att vi kan hjälpa dem med utfodringen och förbättra livet för dessa hästar och ponnyer. Irish Horse Welfare Trust grundades 1999 för att förbättra förhållandena för hästar på Irland. De räddar, rehabiliterar och omplacerar hästar som har övergivits, försummats eller vanvårdats.

Image of IHWT logo

The Curragh

GAIN Equine Nutrition har fördjupat sitt partnerskap med Curragh Racecourse för att ta fram Champion Collection, en produktserie för kapplöpningshästar. Produktserien består av tre produkter som kan användas som en trappa, från tvååringar som går från Listed (First Flier) till Grupp 3 (Marble Hill Stakes) upp till Grupp 2, vilket är vårt prestigefyllda lopp Railway Stakes som går av stapeln under Dubai Duty Free Irish Derby Day. Många av våra kunder är starkt engagerade i både kapplöpnings- och avelsbranschen och vi ser det här samarbetet som en unik möjlighet att stärka vår närvaro i dessa sektioner.

Image of the curragh racecourse logo

Camphire International

GAIN Equine Nutrition tycker det är fantastiskt att kunna stötta fälttävlan genom vårt partnerskap med Camphire International, en 3-stjärnig fälttävlan med stenhård konkurrens, som lockar internationella toppryttare till den vackra omgivningen längs Blackwaterfloden i West Waterford.

Steeplechase

Steeplechase är ryggraden i den irländska tävlingen National Hunt. Vi är mycket glada över att vara med på gräsrotsnivån i den här viktiga sektorn. Under de senaste tre decennierna har vi sponsrat GAIN Mares Series. Serien omfattar 20 tävlingar i sex counties och avslutas med den mycket prestigefyllda finalen i Ballynoe på våren.

Image of P2P.ie logo

Banhoppning Irland

Tillsammans med vår partner Alltech fortsätter vi att stötta banhoppningen genom vår sponsring av National Grand Prix-cupen. Cupen anordnas på flera platser över hela Irland under sommaren och är en viktig hållpunkt i den nationella ridsportskalendern. Med en rejäl prissumma på över 80 000 euro lockar den till sig hästar och ryttare på elitnivå som tävlar i 140 cm.

Image of showjumping Ireland logo

Alltech

Vi använder Alltechs avancerade näringsteknik i många av våra foder för tävlingshästar. Alltechs hästlösningar innehåller Bioplex®-koppar, -zink och -mangan, och Sel-Plex® organiskt selen. Dessa produkter samverkar harmoniskt med hästen för att optimera den matsmältningsrelaterade hälsan och näringsupptaget, liksom för att tillhandahålla viktiga mineraler i deras mest bio-tillgängliga form för att hästen ska kunna ta upp och tillgodogöra sig dem bättre.

Image of Alltech logo

Mailing List

Håll dig uppdaterad om produkter, erbjudanden och nyheter från GAIN Equine Nutrition

Country*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.